Agenda

  • Inloopavond Stichting Regenboogbuurt

Kennis maken, kennis delen!

Stichting Regenboogbuurt wil graag persoonlijk kennismaken met alle bewoners van de Regenboogbuurt. Daarom organiseren we elke maand een inloopavond. Twee bestuursleden/vrijwilligers zitten voor u klaar om kennis te maken, uw vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen. Ook liggen er een aantal materialen ter inzage. Bijvoorbeeld onze groeiende collectie boeken waarin de Regenboogbuurt een rol speelt.

 

 

 

 

Sinds november 2017 bent u elke 3e dinsdagavond van de maand van 20.00 tot 21.00 uur welkom in het wijkkantoor Buiten Midden, Regenboogweg 45 (aan het schoolplein, tegenover Basisschool Het Spectrum).
De eerstvolgende data zijn:

2018:   20 November – 18 December

2019:   15 Januari – 19 Februari – 9 Maart – 16 April

19 juni 2018 Speciaal programma: Bert de Ronde, amateurfotograaf en winnaar van de fotowedstrijd Regenboogbuurt in Beeld 2017, kwam enthousiast vertellen over fotograferen als hobby. Hij liet veel fotos zien en ook het enige exemplaar van het fotoboekje dat hij over de Regenboogbuurt maakte.

  • Regenboogbuurt Schoon

Er is helaas genoeg zwerfvuil voor iedereen. We weten dat veel bewoners zich hieraan ergeren. Wij ook. Wij geven graag het goede voorbeeld. Door het zwerfvuil zelf op te rapen, hopen wij anderen hier bewuster mee om te laten gaan. Daarnaast vinden we het leuk om onze buren te leren kennen, samen te wandelen en tegelijkertijd de leefbaarheid van de buurt te verbeteren. Daarom verzamelen we elke zondag een uurtje zwerfvuil. Tijd: 12.00-13.00. Elke keer lopen we in een ander deel van de wijk, dus in de loop der tijd leer je vanzelf de hele buurt kennen. Kinderen en huisdieren zijn ook welkom. Startpunt is altijd midden in de buurt: het Creatief Huiskamer Café aan de Siennastraat 215. Er zit geen verplichting aan, kom vooral eens kijken! Ga je liever individueel aan de slag maar heb je nog geen grijper en handschoenen? Dan ben je van harte welkom om dit materiaal op te halen.

  • Nieuwjaarsbijeenkomst Regenboogbuurt

2019: Donderdag 24 januari 19.00-21.00

  • Landelijke Architectuurdagen

2019:

  • Landelijke Open Monumentendagen

2019:

  • Wandelen door de Regenboogbuurt onder leiding van een lokale gids

Altijd mogelijk op afspraak.

Meer informatie? Mail naar info@regenboogbuurt.nl of bel 036-5351479

  • Wandelen door de Regenboogbuurt op eigen gelegenheid

Altijd mogelijk. NIEUW: Rondje Regenboogbuurt

Routesuggestie uit de vorige eeuw: Casla Wandeling