KERSTSTALLENROUTE ALMERE

Na de eerste twee edities van Kerststallenroute Almere, met veel mooie en creatieve kerststallen in en rondom de Regenboogbuurt, nodigen we in 2023 heel Almere uit om ook mee te doen !

Wanneer ? Tussen Sinterklaas en Oudjaar in december 2023.
Waar ? Vanuit de Regenboogbuurt, verspreid over heel Almere.

Wil je meedoen ? Zet een kerststal bij je huis of bedrijf, zodat hij vanaf de straat te zien is; in je tuin of achter een raam. Zelfgemaakt of zelfgekocht, getimmerd of gehaakt, heel klein of supergroot, alles kan. Denk ook aan verlichting, want het is vroeg donker. Wees creatief en maak er wat moois van !

Let op: Vergeet niet om je via het formulier hieronder aan te melden. De aanmelding voor deelnemende adressen start in september en sluit definitief op 5 december !

Wil je alleen de kerststallen bewonderen ? Dan hoef je geen formulier in te vullen. Je kunt dit doen op eigen gelegenheid, overdag of ’s avonds gedurende de hele periode. De plattegrond met deelnemende adressen is straks hier te zien.

Extra’s: Er komen workshops kerststallen maken (dat is de voorpret), een kerststal-knutselplaat voor kinderen, een lichtjestocht en… voeg aan jouw kerststal toe wat jij wilt !

Like en volg het evenement via www.facebook.com/kerststallenroutealmere

Organisatie door Stichting Regenboogbuurt

Met dank aan onze samenwerkingspartners (alfabetisch, sinds 2021):
Creatief Centrum Delen en Meer;
Dekamarkt Regenboogbuurt;
Dusseldorp Infra;
Gemeente Almere;
Missiecentrum De Wegwijzer;
Kleur in Cultuur;
Kwekerij Almere;
Postcode Loterij Buurtfonds;
Rainbow Lights Holland;
Restaurant El Camino;
Wijkteam Almere Buiten Oost.

Met dank ook aan alle vrijwilligers, in het bijzonder aan Lilian Steenvoorden voor het maken van het logo voor dit evenement, en aan Lisanna Maring voor de eerste omslagfoto, gemaakt op het Mintplantsoen in de Regenboogbuurt.

www.regenboogbuurt.nl/ontdekderegenboogbuurt op een andere manier.

Stichting Regenboogbuurt krijgt geen structurele subsidie. Wij werken met veel vrijwillige inzet, bijdragen in natura en bescheiden budgetten. Sommige kosten zijn echter onvermijdelijk. Bijvoorbeeld voor deze website, drukwerk, expositiematerialen en de organisatie van gratis toegankelijke evenementen zoals Kersenbloesemfeest Almere.

Wil je Kerststallenroute Almere met een bijdrage steunen ? Scan deze QR code en doneer eenmalig een bedrag naar keuze. Dank je wel !