KERSTSTALLENROUTE ALMERE

 

DIRECT AANMELDEN

INFORMATIE

In de kerstperiode zijn er weer mooie en creatieve kerststallen te bewonderen in en rond de Regenboogbuurt, en op andere plekken in Almere.

Wanneer ? Tussen Sinterklaas en Oudjaar, van 15 t/m 29 december 2023.
Waar ? In en rondom de Regenboogbuurt.

Wil je meedoen met jouw eigen kerststal ? Zet hem bij je huis of bedrijf, zodat hij vanaf de straat te zien is; in je tuin of achter een raam. Zelfgemaakt of zelfgekocht, getimmerd of gehaakt, heel klein of supergroot, alles kan. Denk ook aan verlichting, want het is vroeg donker. Wees creatief en maak er wat moois van !

Let op: Vergeet niet om je via het formulier hieronder aan te melden. De aanmelding voor deelnemende adressen start in september en sluit definitief op 5 december !

Wil je de kerststallen bewonderen ? Dan hoef je geen formulier in te vullen. Je kunt dit doen op eigen gelegenheid, overdag of ’s avonds gedurende de hele periode. De plattegrond met deelnemende adressen is straks hier te zien.

Extra’s: Er komen workshops kerststallen maken (dat is de voorpret), een kerststal-knutselplaat voor kinderen, een wandeling en… voeg aan jouw kerststal toe wat jij wilt !

Like en volg het evenement via www.facebook.com/kerststallenroutealmere

Organisatie door Stichting Regenboogbuurt

Met dank aan onze samenwerkingspartners (alfabetisch, sinds 2021):
Creatief Centrum Delen en Meer;
Dekamarkt Regenboogbuurt;
Dirk van den Broek supermarkt Almere Buiten;
Dusseldorp Infra;
Gemeente Almere;
Kerkcentrum De Wegwijzer;
Kindercentrum Kunstenmakers;
Kleur in Cultuur;
Kwekerij Almere;
Philadelphia Wonen in Almere;
Postcode Loterij Buurtfonds;
Rainbow Lights Holland;
Restaurant El Camino;
Wijkteam Almere Buiten Oost;
Vindplaats Zenit.

Met dank ook aan alle vrijwilligers, in het bijzonder aan Lilian Steenvoorden voor het maken van het logo voor dit evenement, en aan Lisanna Maring voor de foto, gemaakt op het Mintplantsoen in de Regenboogbuurt.

www.regenboogbuurt.nl/ontdekderegenboogbuurt op een andere manier.

Stichting Regenboogbuurt krijgt geen structurele subsidie. Wij werken met veel vrijwillige inzet, bijdragen in natura en bescheiden budgetten. Sommige kosten zijn echter onvermijdelijk. Bijvoorbeeld voor deze website, drukwerk, expositiematerialen en de organisatie van gratis toegankelijke evenementen zoals Kersenbloesemfeest Almere.

Wil je Kerststallenroute Almere met een bijdrage steunen ? Scan deze QR code en doneer eenmalig een bedrag naar keuze. Dank je wel !

AANMELDEN

    Ik meld me hierbij aan als deelnemer aan Kerststallenroute Almere 2023.
    Ik zet tussen Sinterklaas en Oudjaar 2023, in ieder geval van 15 t/m 29 december, een kerststal bij mijn huis of bedrijf, zodat hij vanaf de straat te zien is, en ontvang graag verdere informatie.