Kerststallenroute almere

Kerststallenroute Almere

INFORMATIE

INFORMATIE

Na de eerste editie van Kerststallenroute Almere in 2021, komt er in 2022 een vervolg. Bewonder mooie en creatieve kerststallen in en rond de Regenboogbuurt in Almere.

Wanneer is het ? Van 10 t/m 28 december 2022.
Waar is het ? In en rond de Regenboogbuurt in Almere.

Meedoen ? Zet een kerststal bij je huis of bedrijf zo neer, dat hij vanaf de straat te zien is; in je tuin of achter een raam. Zelfgemaakt of zelfgekocht, getimmerd of gehaakt, heel klein of supergroot, alles kan. Denk ook aan verlichting, want het is vroeg donker. Wees creatief en maak er wat moois van!

Let op: Vergeet niet om je via het formulier hieronder aan te melden.
De aanmelding voor deelnemende adressen sluit definitief op 5 december !

Wil je alleen de kerststallen komen bewonderen ? Dan hoef je geen formulier in te vullen. Je kunt dit doen op eigen gelegenheid, overdag of ’s avonds gedurende de hele periode. De plattegrond met deelnemende adressen is straks hier te zien.

Extra’s: Er komen workshops kerststallen maken (dat is de voorpret), een kerststal-knutselplaat voor kinderen, een feestelijke opening en… voeg toe wat jij wilt !

 

Like en volg het evenement via www.facebook.com/kerststallenroutealmere

 

AANMELDEN

  Ik meld me hierbij aan als deelnemer aan Kerststallenroute Almere 2022.
  Ik zet van 10 t/m 28 december 2022 een kerststal bij mijn huis of bedrijf, zo dat hij vanaf de straat te zien is, en ontvang graag verdere informatie.

  Met dank aan onze samenwerkingspartners (alfabetisch):

  De Wegwijzer;
  Dekamarkt Regenboogbuurt;
  Delen en Meer;
  Gemeente Almere;
  Kwekerij Almere;
  Postcode Loterij Buurtfonds;
  Restaurant El Camino.

  Met dank in het bijzonder aan Lilian Steenvoorden voor het maken van het logo voor dit evenement, en aan Lisanna Maring voor de foto, gemaakt op het Mintplantsoen in de Regenboogbuurt.