Links

036-regenboogbuurt.nl

Dit is een groep voor en door buurtbewoners. Waar vragen gesteld kunnen worden of iets te melden heeft over de Regenboogbuurt. Deze groep is bedoeld om buurtbewoners tot elkaar te brengen en samen een mooi leefbaar unieke wijk te maken. Meld je aan en leer je mede buurtbewoners kennen. Veel plezier en wie weet tot ziens!

Beheerder: Liek de Boer

Stichting Regenboogbuurt:

In deze openbare groep vindt u informatie over de (ontstaans)geschiedenis van deze unieke buurt, en van ontwikkelingen op het gebied van behoud en bescherming ervan.

Beheerder: Behoud de Regenboogbuurt

De Regenboogbuurt Almere:

De pagina voor bewoners uit de buurt. Vind en plaats hier weetjes en nieuws uit onze kleurrijke wijk.

Beheerder: Simon Buijsse

Whatsapp groep Regenboogbuurt:  

Via deze pagina kunt u nieuws vinden, en lid worden van, de Whatsapp groep Regenboogbuurt. Leden van deze groep (buurtgenoten en politie) kunnen via Whatsapp rechtstreeks onderling contact opnemen bij verdachte situaties in de Regenboogbuurt en/of de verdachte situatie proberen te verstoren. Hiervoor zijn duidelijke richtlijnen opgesteld.

Beheerder: Gemeente en politie Almere

Kleurrijk wonen in de Regenboogbuurt:

Wil je een huis kopen of verkopen, een huis (of: kamer) huren of verhuren, in de kleurrijke Regenboogbuurt in Almere? Plaats het hier! Let op: dit is alleen een platform, geen makelaarsservice.

Beheerder: Diana van Diepen

Buurt Preventie Regenboogbuurt:

Op deze pagina kunt u informatie vinden over, en zich aanmelden voor, het Buurt Preventie Team Regenboogbuurt. Dit is een groep vrijwilligers uit de Regenboogbuurt die samen met de politie en gemeente ervoor zorgt dat bepaalde vormen van criminaliteit zoals vandalisme en verstoringen van de openbare orde worden aangepakt in de wijk.

Beheerder: Gemeente en politie Almere

BC Pigmenthof Almere
Deze pagina van Buurtcommissie Pigmenthof heeft als doel informatie voor de bewoners te communiceren en als een contactmogelijkheid.

Beheerder: Regina van Oorschot