Nieuwjaarsbijeenkomst Regenboogbuurt 2019

Op 24 januari 2019 vond de Nieuwjaarsbijeenkomst voor de Regenboogbuurt plaats in het wijkkantoor. Deze was gezamenlijk georganiseerd door Wijkteam Buiten Midden, Stichting Regenboogbuurt, Buurtpreventie Regenboogbuurt en Repair Café Regenboogbuurt, en was bedoeld voor alle bewoners van de Regenboogbuurt.
Het informele karakter van de bijeenkomst gaf iedereen de kans om de mensen achter deze organisaties én uw buurtgenoten (beter) te leren kennen. De gezamenlijke organisaties boden alle gasten een bescheiden hapje en drankje aan. Het was een gezellige ontmoeting.

Tijdens de avond werden de winnaars bekend gemaakt van de verlichtingswedstrijd Regenboogbuurt in het Licht 2018. In de categorie mooiste (kerst)verlichting heeft gewonnen:

De jury heeft besloten om tijdens de eerste editie van deze wedstrijd een bijzondere prijs uit te reiken aan de bewoner van het huis op het Mintplantsoen 30, waar in de kerstperiode tweemaal per avond een compleet licht-, muziek- én sneeuwspektakel te bewonderen was. Héél bijzonder!

Klik hier voor de filmopname.

Vanaf 6 december 2019 kunnen alle bewoners van de Regenboogbuurt zich weer aanmelden voor Regenboogbuurt in het Licht 2019.

Hartelijk dank als u er was en graag tot gauw!
Namens de gezamenlijke organisaties Regenboogbuurt