Van de voorzitter

Stichting Regenboogbuurt bestaat alweer een jaar. Onze ambities blijven hoog en voor dit jaar staan er veel nieuwe activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een informatieve wandelroute door de buurt in samenwerking met De Almeerdaagse, en een samenwerking met museum Het Schip in Amsterdam voor een tentoonstelling.
Natuurlijk krijgen ook bestaande evenementen een vervolg, zoals deelname aan de Open Monumentendagen.
Helaas hebben we als bestuur afscheid moeten nemen van Pieter, Cor en Ineke. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de eerste stappen die we als Stichting hebben gezet in de richting van onze toekomstdromen. Het is fijn om te merken dat ze onze doelen ook actief blijven steunen.
Omdat we veel dingen willen oppakken hopen we dit jaar ons bestuur weer uit te breiden. Lijkt het u leuk om op bestuurlijk en/of uitvoerend niveau bij te dragen aan behoud, bescherming en promotie van het unieke karakter van de Regenboogbuurt? Dan komen wij graag met u in contact! We zien uw mailtje graag tegemoet, of liever nog een persoonlijke kennismaking. Dat kan heel makkelijk tijdens één van onze maandelijkse inloopavonden; de data vindt u in de agenda.

Met vriendelijke groet,

Eva van Oene, voorzitter